avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... cazierul fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cazierul fiscal

Buna ziua. Sunt presedintele unei cooperative agricole si vreau sa stiu daca in luna martie contabila a uitat sa trimita la termen declaratia 112 electronica si apoi am fost sanctionati cu avertisment acest lucru s-a inscris in cazier si apoi sa afecteze asociatii cooperatori la infiintarea de PFA, II sai IF? Ce este de facut? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:55, 21 Iunie 2012
Nu este o fapta de natura a fi inscrisa in cazierul fiscal, mai ales ca a fost indeplinita obligatia declarativa, in consecinta nu a fost rea-credinta sau intentie, ci o neglijenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-firma (unul dintre asociatii unei s.r.l. suspendata poate deveni pfa?) lnegreanu lnegreanu Daca sunt 2 asociati la un SRL suspendat, unul dintre ei poate sa devina un PFA fara nici o legatura cu firma? (vezi toată discuția)
Cerere informatii victor68 victor68 Buna ziua, as dori niste informatii legate de cazul meu daca se poate sa ma ajutati. Concret, in anul 2000, am fost ales ca cenzor in asociatia de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate oanalumi oanalumi Am un SRL din 2005, care nu a functionat decat o luna. Din 2008, de prin august, nu am mai depus balantele si bilanturile, care de altfel erau pe 0, (nu am ... (vezi toată discuția)