avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie noua - receptie pe faze de executie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie noua - receptie pe faze de executie

Buna ziua. In cazul in care eu ridic din banii parintilor, pe un teren cumparat de mine, o constructie pe care nu reusesc sa o finalizez pana la casatoria mea, care va avea loc in curand, se poate face receptia pana la faza la care am ajuns?
Parintii mei vor o asigurare in sensul ca, eu sa nu am probleme in cazul unui eventual divort. Sotul ce drepturi va avea din locuinta in acest caz, in cazul in care optam pt comunitatea comuna?
Ce alta optiune as mai avea?
Cel mai recent răspuns: pclaudia13 , utilizator 12:24, 21 Iunie 2012
Va rog daca ma poate lamuri cineva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie si intabulare constructie noua pclaudia13 pclaudia13 Buna ziua. In cazul in care eu ridic din banii parintilor, pe un teren cumparat de mine, o constructie pe care nu reusesc sa o finalizez pana la casatoria mea, ... (vezi toată discuția)
Divort micula micula buna ziua...fiica mea este casatorita de 7 ani , are un copil din aceasta casatorie si o casa a carei contructie a inceput in urma cu 2 ani iar in luna iunie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu si prietenul meu ,am cumparat un teren impreuna ... amerie_30 amerie_30 Buna ziua, Eu si prietenul meu ,am cumparat un teren impreuna ( in contract 50% fiecare) ,Cum trebuie procedat legal sa avem drepturi egale pentru o ... (vezi toată discuția)