avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general aviz de insotire a marfii fara factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

aviz de insotire a marfii fara factura

Ma confrunt cu o problema, trebuie sa facem un proiect in franta, pentru Franta si pentru asta am nevoie acolo de calculator si imprimanta A0, aparatura pe care o are biroul din Romania. Cum pot sa scot aceste aparaturi din tara pentru o perioada de 1 an? Merge cu un aviz de insotire a marfii, dar sa nu fac factura?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 13:06, 22 Iunie 2012
Transportul va fi insotit de un aviz de insotire marfa, pe care faceti mentiunea ca nu se factureaza, si de bon miscare mijloace fixe, daca este vorba de mijloace fixe.Oricum daca aceste bunuri nu sa vand nu trebuie intocmita factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz de insotire a marfii ContSters156394 ContSters156394 [b]1.[/b] Pentru ce cantitati de marfa este necesar un aviz de insotire a marfii? Spre exemplu, daca sunt persoana fizica si am achizitionat 100 de saci de ... (vezi toată discuția)
Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca pentru o sponsorizare catre o institutie publica trebuie intocmita factura cu bunurile care constituie obiectul sponsorizarii? (vezi toată discuția)