avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reclamatie impotriva unui lucrator comercial care ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reclamatie impotriva unui lucrator comercial care raspunde obraznic

Va rog sa-mi spuneti la ce institutie publica pot reclama un lucrator comercial care raspunde obraznic, jignitor. Este cumva Comisariatul judetean pentru protectia consumatorului? Daca nu este aceasta institutie, atunci care? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:34, 21 Iunie 2012
Nu puteti reclama un lucrator al unei societati comerciale cu capital privat unei institutii publice, ci doar sefului de magazin, administratorului, patronului etc.
La Protectia Consumatorilor puteti reclama calitatea serviciilor, insa prin servicii nu se intelege actul de vanzare propriu-zis / comportamentul vanzatorilor ci obligatii asumate prin contract de un agent economic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un agent economic poate fi obligat, din punct de vedere legal, sa isi ceara scuze de la clienti? cristina_n16 cristina_n16 Am dorit sa cumpar ceva dintr-un magazin de confectii iar vanzatoarele mi-au vorbit urat si mi-au adresat afirmatii jignitoare. Daca am ajunge in instanta si ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului? VALI_M VALI_M As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema avuta cu cei de la Protectia Consumatorului. Am facut o sesizare la Comisariatul Judetean pentru ... (vezi toată discuția)
Dreptul de selectare a clientelei marsi marsi Buna ziua, As dori sa stiu daca un magazin isi poate rezerva dreptul de a selecta clientela si pe baza a carui motiv? Daca ai fost intr-un magazin de mai ... (vezi toată discuția)