avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract

am un contract cu romtelecom valabil pana in ianuarie 2013 as vrea sa il reziliez ce sanse am sa nu platesc despagubiri
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:18, 21 Iunie 2012
Cam niciuna, iari m-am lovit si eu de acelasi lucru pentru firma si nu exista nici o scapare in contractul semnat cu ei.
Verificati in cuprinsul contractului ce conditii trebuie sa indepliniti in caz de reziliere. Sanse de reziliere sunt, dar poate ca nu va sunt favorabile dvs. Verificati contractul.
daca sunt inultimile 12 luni de contract trebuie sa achit 40 de euro dar nu am cum sa achit
Deci modalitati de reziliere exista, ca nu sunt in favoarea dvs. si ca nu le agreati este alt aspect.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire factura restanta la 5 luni de la rezilierea contractului scarmen scarmen Buna ziua, In luna octombrie 2012 am reziliat contractul cu Romtelecom si la inchiderea lui nu am fost informata ca ar exista debite restante. In luna ... (vezi toată discuția)
Problema contract romtelecom danoozza danoozza Buna ziua, M-am mutat recent cu chirie intr-o garsoniera. Cel care a fost inaintea mea, avea un contract incheiat cu Romtelecom-ul, care mie nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Problema cu romtelecom - dolce Kitte Kitte Buna ziua. Am o problema cu Romtelecom - Dolce. Bunicul meu are un contract pe 2 ani semnat in vara. Bunicul meu se muta si doreste sa rezilieze contractul pe ... (vezi toată discuția)