avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Noul Cod civil comentat
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Noul Cod civil comentat

Buna ziua,
Eu am noul cod civil comentat aparut primul, al lui Piperea, Atanasiu, Dobre etc, as vrea sa il cumpar si pe cel al lui Baias si Chelaru, doar ac as vrea sa stiu daca este o diferenta mare intre ce am eu si cel al lui Baias( nu doar de pret, al lui Baias este peste 400 Ron). Este explicat mai bine Baias, pentru ca sincer in cel pe care il am eu explicatiile doar reiau textul de lege si cuprinde e xplicatii lacunare. As fi foarte interesata de al lui Baias, doar sa merite..
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Societati recuperare credite - natura juridica a titlului ContSters358116 ContSters358116 Daca o banca cesioneaza un credit neperformant catre o societate de recuperare, creanta insasi este data cu titlu executoriu, in masura in care aceste ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere haimi708 haimi708 As aprecia si eu un ajutor de la cineva care stie mai multe despre abuzul de incredere: Speta: Am inchiriat, acum cca. 7 zile, o consola de jocuri (Sony PS3) ... (vezi toată discuția)
Tarif m3 apa calda blackjack blackjack Va rog sa-mi spuneti care este tariful pentru 1m3 de apa calda, persoana fizica.. Mai exact, daca am consumat in total 4m3 apa calda, cat ar trebui sa platesc ... (vezi toată discuția)