avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata concediu de odihna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata concediu de odihna

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti si mie in cazul in care un angajat are un venit fix + un comision din vanzari, cand se calculeaza concediu de odihna acele comisioane se iau in calcul? Comisionul din vanzari este considerat venit cu caracter permanent?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Plata concediu odihna- salariu fix+comision Adinavasile Adinavasile Buna ziua, Daca salariul meu este compus dintr-o parte fixa + comision lunar din vazari, cand voi avea concediu de odihna cum mi se va calcula dreptul banesc? ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat Ella-Elena Ella-Elena Buna ziua. La data de 01.02.2014 contractul de munca s-a incetat cu demisie, iar in data de 07.02.2014 am primit lichidarea finala, care contine salariul pe ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pt un copil mandrei mandrei Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce bani sunt luati in calcul atunci cand se calculeaza cei \"pana la 1/4\" din veniturile sotului necustodian, pentru plata ... (vezi toată discuția)