avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta somaj

Buna,
Vreau sa va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme; O salariata a solicitat complectarea unei adeverinte pentru somaj, mentinez ca a fost angajata in perioada 05.05.2005-28.08.2006, si trebuie complectate trebuie doar campurile A SI C. In campul C trebuie complectate perioada suspendarilor. Intrebarea mea este: daca in cazul concediului medical trebuie trecuta separat concediul medical platit de angajator si cel platit de FNUASS separat, sau nu are nici o relevanta?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:44, 22 Iunie 2012
Se trece numai concediul medical platit de angajator deoarece numai acesta stagiu de cotizare la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical fara stagiu de cotizare camicami camicami Buna tuturor, ajutati-ma ,va rog,sa rezolv urmatoarea situatie cu care nu m-am mai intalnit si nu vreau sa gresesc. Un salariat care nu a mai lucrat ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? ofeliadaniel ofeliadaniel Buna ziua! Sunt o mamica care in 8 mai 2011 i se termina concediul de crestere copil. Firma are activitatea suspendata, beneficiez de somaj? Si cat? Sunt ... (vezi toată discuția)
Adeverinta stagiu de cotizare la somaj infolegi infolegi Ex: In cazul in care am lucrat la o societate 4 ani , si o 1 luna de zile la o alta societate fara intrerupere ! este obligatoriu sa prezint la AJOFM ... (vezi toată discuția)