avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil 2 ani

dupa ce se termina cei doi ani de indemnizatie de crestere a copilului care va fi alocatia pe care o sa o primeasca?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:59, 21 Iunie 2012
42 lei.
Nu va fi nevoie sa mai alergati dupa acte ptr dosar, automat de la 200 lei va fii de 42 lei.
in ce conditii e posibil sa primeasca inca un an 200 lei fara indemnizatia mea
In conditiile in care copilul are handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de la stat pentru copilul care a implinit 2 ani monelutzu monelutzu buna ziua, copilul meu a implinit 2 ani si 1 luna si as dori sa stiu daca va trebui sa ma duc sa depun vreun dosar pentru alocatia de la stat sau aceasta se ... (vezi toată discuția)
Indemnizaþie pentru creºterea celui de al doilea copil - mamã elevã hidechel hidechel Buna , sunt eleva si beneficiez de indemnizatie 600+200 iar acum sunt la a doua sarcina si urmeaza sa nasc cu 2 luni inainte sa treaca cei 2 ani de la prima ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu maternitate lauratms lauratms Am 12 ani de zile lucrati la o multinationala, 2000-2012. In 24 octombrie 2012 mi-am bagat lichidarea urmand sa imi caut altceva de lucru. Nu am gasit nimic ... (vezi toată discuția)