avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren bunica mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren bunica mea

buna seara

bunica mea locuieste la tara pe un teren primit acum 45 de ani de la stat dar acum acest teren apartine altor persoane, dintre aceste persoane exista una singura care e interesata de cum sa poata lua cat mai multe foloase si bunuri de la bunica mea celalalte persoane nu sunt interesate de acel teren

ce ar putea face bunica mea sa scape de vizitele cat mai dese ale ,,persoanei interesate,,

va rog ajutati ma cu un sfat o idee

multumesc
Cel mai recent răspuns: cosmina1ex , utilizator 23:08, 21 Iunie 2012
Daca bunicii i s-a atribuit teren de catre stat ar fi trebuit sa formuleze o cerere prin care sa solicite constituirea dreptului de proprietate si emiterea unui titlu de proprietate. Pentru constituire cred ca nu e tarziu nici acum .... sa faca o cerere .... desi inteleg ca in unele judete au interpretat legea in sensul ca limiteaza cererile la termenul limita 30.10.2005 prevazut de legea 247/2005. Dar eu cred ca ar trebui sa incerce ....
multumesc frumos pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren akustic akustic Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ceea ce priveste problema ce ma leaga in ultima vreme. Am aflat in ultimul timp de un teren ce se afla in jud.Iasi sat ... (vezi toată discuția)
Legea 247 lerchrohnean lerchrohnean buna ziua bunicul meu a mostenit de la un boier din maramures un teren si o ferma. m-ar interesa sa aflu daca am dreptul la revendicare de padurii in urma ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie terenuri tatookis tatookis M-ar interesa daca exista un formular standard de cerere de punere in posesie pentru un teren la care inca nu a fost eliberat titlukl de proprietate si ce alte ... (vezi toată discuția)