avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Lichidarea la zi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Lichidarea la zi

Buna ziua,lucrez la o firma de pe 22 -5 pana pe 22-6 atunci se incheie contractul zilele de salar sunt 9 si 24 eu nu mai vreau sa imi prelungesc contractul pentru a primi banii ramasi de primit de la angajator care ar trebui sa ii primesc pe 24 ce ar trebui sa fac? sa cer lichidarea la zi sau sa o sa imi bage ei banii pe card pe data de 9 ?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 11:51, 22 Iunie 2012
Indiferent ce fel de contract aveti sau cand inceteaza acesta plata drepturilor salariale va fi efectuata la datele stabilite prin contract. Inteleg ca pe 24 este avansul, iar pe 9 lichidarea.
Asta inseamna ca pe data de 9 iulie va veti primi diferenta de bani ramasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariu iuli22 iuli22 buna ziua, as dori sa ma informati ref la plata salariului ptr urmatoarea sit: -am incetat activitatea la firma unde lucram in data de 6 august,plata ... (vezi toată discuția)
Demisie nzz nzz Buna ziua . Doresc sa stiu de la un contabil sau avocat care sunt drepturile mele salariale la lichidare daca mi-am dat demisia pe data de 1 august fara ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii iulie 2010 raduallan raduallan Este vorba despre un contract pentru efectuarea unei lucrari intr-un apartament. Contractul a fost incheiat in data de 25 iunie 2010, data la care a fost ... (vezi toată discuția)