buna ziua,
as dori sa ma informati ref la plata salariului ptr urmatoarea sit:
-am incetat activitatea la firma unde lucram in data de 6 august,plata salariului ca data este 10 si 25 respectiv,eu am primit banutii o parte din ei pe 10 august,stiu ca mai am de luat un rest cand ar trebui sa-l primesc,nu mi s-au dat atunci cand am incetat activitatea nimic,multumesc!
1. Pe 25 ale lunii luati avansul pe luna in curs iar pe 10 ale luni luati lichidarea pe luna precedenta.
2. Asadar pe 10 august ati luat lichidarea pe luna iulie iar cel tarziu pe 10 septembrie veti lua lichidarea pe luna august (pentru perioada 1-6 august).
3. Dac nu se intampla asa faceti o sesizare la ITM.
La data incetarii activitatii, se achita toate drepturile salariale la zi . Daca mai aveti un rest de plata, luati legatura cu fosta conducere, pentru a intra in posesia banilor ,pe cale amiabila, iar daca nu mai doresc sa va achite diferenta, va adresati ITM ,ulterior instantei de judecata.Succes!
La data incetarii activitatii, se achita toate drepturile salariale la zi . D.....
Nu scrie nicaieri asa ceva .... Codul muncii prevede ca, salariul se plateste in bani cel putin o data pe luna, la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz
Demisie
nzz
Buna ziua . Doresc sa stiu de la un contabil sau avocat care sunt drepturile mele salariale la lichidare daca mi-am dat demisia pe data de 1 august fara ... (vezi toată discuția)
Lichidare la zi
allexcris
Buna, recent am plecat de la o firma cu lichidare la zi...m-ar interesa, Legal cand ar trebui sa primesc restul de bani (restul de plata pe iulie + 10 zile din ... (vezi toată discuția)