avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita a unui dezvoltator...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita a unui dezvoltator...

Buna ziua ! In urma cu 3 ani,am decis sa cumpar un apartament,pe care l-am achitat integral,nu l-am primit,iar in urma acestei situatii,am intentat proces,firmei constructoare,proces castigat.Detin titlu executor.
Mentionez ca firma are pus sechestru asigurator de catre banci si diversi creditori.Ce sanse am sa obtin ceea ce imi apartine...?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:48, 22 Iunie 2012
Staruiti in intersul dvs ,si desfasurati demersurile necesare pentru executarea titlului executoriu
Contactati executor judecatoresc responsabil locatiei,care la randu;l sau va desfasura demersuri intial la nivelul instantei de judecata pentru incuviintare executare titlu executoriu si ulterior impotriva constructorului
Sincer, nu cred ca aveti vreo sansa sa recuperati ceva. Nu cred ca in afara de bunurile ipotecate in favoarea Bancilor o astfel de firma are bunuri libere de sarcini ce ar putea fi executate silit cu succes de catre un creditr ipotecar.
Succes in executare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executaresilita fanycorn2007 fanycorn2007 am incheiat un contract de credit cu Banca Cooperatista si nu am platit 3 rate.Intre timp am mai platit din aceste 3 rate iar cei de la Banca Cooperatista ... (vezi toată discuția)
Traim in romania ... Sfanta Sfanta Am trait o situatie... acum 5 ani fostul meu sot a contractat mai multe \" imprumuturi'' de la diversi camatari in baza unor contracte de imprumut semnate ... (vezi toată discuția)
Somatie/incepere executare silita ContSters132982 ContSters132982 BUNA ZIUA!am si eu cateva antrebari..am luat acum 2 ani un credit de nevoi personale,pana an iunie anul trecut am platit fara antarziere ratele,dar am avut ... (vezi toată discuția)