avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie cu bilant - cifra afaceri pe zero
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie cu bilant - cifra afaceri pe zero

Buna ziua,
am voie sa particp la licitatie unde nu se cere vreo cifra de afaceri anume daca pe ultimii 3 ani am cifra de afceri zero pe toate?
Cel mai recent răspuns: donigao , utilizator 14:51, 22 Iunie 2012
Trebuie sa indepliniti conditiile participare din fisa de date. Daca nu se impune un prag al cifrei de afaceri, nu vad unde ar fi problema.
Presupunand ca v-ati fi infiintat acum 5 luni sau ati fi avut activitatea suspendata, de unde cifra de afaceri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifra de afaceri cateldestept cateldestept In invitatia de participare la licitatie se cere calcularea cifrei de afaceri globale in domeniul contractului, pe 3 ani. In fisa de date se cere cifra ... (vezi toată discuția)
Mi se cere bilantul de anul trecut DanielRoman DanielRoman Buna ziua, Am infiintat o firma noua, anul acesta. As dori sa particip la o licitatie, unde mi se cere bilantul 31.12.2010. Pe aceasta firma deja am contract ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri licitatii BVZ BVZ Daca in fisa de date s-a solicitat cifra de afaceri anuala pe ultimii trei ani iar eu am calculat media cifrei de afaceri pe ultimii trei ani, iar acum ... (vezi toată discuția)