avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cifra de afaceri
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cifra de afaceri

In invitatia de participare la licitatie se cere calcularea cifrei de afaceri globale in domeniul contractului, pe 3 ani.
In fisa de date se cere cifra globala anuala, pe 3 ani.

Ce document respectam?
Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 08:40, 3 Iunie 2013
Invitatia de participare este insotita de o fisa de date,dupa care trebuie intocmita oferta.Eu respect intotdeauna fisa de date.
pentru a nu exista dubii, pentru ca diferenta e extrem de importanta, as solicita o clarificare autoritatii cu privire la acest subiect
Pentru a fi sigur, as cere clarificari.
Formularul de oferta, are in general 4 linii: primele trei aferente ultimilor 3 ani de activitate si ultima cifrei medii aferente ultimilor trei ani de activitate.
Asa le aveti pe amandoua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifra de afaceri globala sau cifra de afaceri pe domeniul de activitate maxine maxine Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu prevederile art. 185 alin (1 ) lit. c referitor la cifra de afaceri. Pe scurt, dorim sa participam la o ... (vezi toată discuția)
Modificarea condiþiilor din fiºa de date a achiziþiei Katri Katri Am participat în calitate de operator economic la o procedura de atribuirea a unui contractului de achiziţii publice, cerere de ofertă. Aceasta s-a ... (vezi toată discuția)
Licitatii nicolaepd nicolaepd Va rog care imi poate da un raspuns bazat pe legislatie, referitor la o lucrare in care autoritatea contractanta imi cerea cifra de afaceri iar eu i-am dat-o ... (vezi toată discuția)