avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cifra de afaceri globala sau cifra de afaceri pe ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cifra de afaceri globala sau cifra de afaceri pe domeniul de activitate

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti in legatura cu prevederile art. 185 alin (1 ) lit. c referitor la cifra de afaceri.
Pe scurt, dorim sa participam la o cerere de oferta in vederea atribuirii unui contract de lucrari .
AC prin fisa de date solicita, pentru demonstrarea situatiei economice si financiare,atat declaratii privind media cifrei de afaceri globala cat si cifra de afaceri medie in domeniul de activitate, aceasta din urma avand si o limita minima (ca valoare).
Eu am inteles din art.mai sus mentionat faptul ca AC poate cere sau cifra de afaceri globala, sau cifra de afaceri pe domeniu de activitate.
Este corect ca AC sa le solicite pe amandoua?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: maxine , utilizator 10:43, 27 Noiembrie 2012
sa inteleg ca este impusa valoare minima doar pentru cifra de afaceri din domeniul contractului? cifra de afaceri globala fiind doar declarata (sustinuta de situatiile financiare)?
Da, asa este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifra de afaceri licitatii BVZ BVZ Daca in fisa de date s-a solicitat cifra de afaceri anuala pe ultimii trei ani iar eu am calculat media cifrei de afaceri pe ultimii trei ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri cateldestept cateldestept In invitatia de participare la licitatie se cere calcularea cifrei de afaceri globale in domeniul contractului, pe 3 ani. In fisa de date se cere cifra ... (vezi toată discuția)
Licitatii nicolaepd nicolaepd Va rog care imi poate da un raspuns bazat pe legislatie, referitor la o lucrare in care autoritatea contractanta imi cerea cifra de afaceri iar eu i-am dat-o ... (vezi toată discuția)