avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu mi s-a comunicat hotararea pronuntata in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu mi s-a comunicat hotararea pronuntata in recurs

Am castigat in recurs la CA un litigiu de munca,(legea 221 /2008 celebra majorare cu 50% a salariilor bugetarilor), ultima dezbatere fiind in 21 februarie 2012. Nici pana azi 21 iunie 2012 nu ne-au trimis Hotararea.( am reprezentat ca salariat un numar de 20 de colegi aflati cu totii in aceeasi situatie). Ce trebuie sa intreprindem in continuare?
Multumim pt. raspuns!
Hotararile irevocabile nu se mai comunica partilor .. in acest sens, va trebui sa mergeti la arhiva instantei si sa solicitati eliberarea unei copii legalizate de pe hotarare cu mentiunea ca este irevocabila.
Dupa obtinerea acesteia, atunci o veti putea pune in executare .. aveti grija ca de la 01.07.2012 se intra in vacanta judecatoreasca.
Hotararile irevocabile nu se comunica...trebuie sa solicitati la Curtea de Apel eliberarea unei copii de pe decizie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie proces, pasi de urmat nemmy nemmy buna ziua.am dat in judecata unitatea in care lucrez pt niste drepturi salariale.in prima instanta am castigat la tribunalul dolj, iar unitatea a facut recurs ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri in legatura cu hotararea definitiva si irevocabila georgiana_m georgiana_m Buna ziua! Anul trecut am divortat, iar pe 15 august anul acesta am avut proces pentru incredintarea copilului. Pe 15 septembrie a sosit acasa sentinta, ... (vezi toată discuția)
Informatii Poesia74 Poesia74 Buna ziua, In cat timp de la primirea unei hotararii judecatoresti pentru pensie de intretinere, se merge la tribunal pentru a fi inregistrata si timbrata ... (vezi toată discuția)