avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita minor

bunicii au primit dreptul sa viziteze copilul in prima si a treia saptamana din luna in ziua de vineri. cum se considera prima saptamana din luna, mai ales in cazurile in care data de 1 ale lunii cade in ziua de vineri, sambata, respectiv duminica? inseamna ca pt cazurile de inceput de luna in zilele de sambata sau duminica bunicii nu mai au ocazia sa viziteze copilul ca pentru "prima saptamana"?
multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:51, 23 Iunie 2012
Nu este posibila atata strictete in relatiile unde sunt implicati copii.E simplu: o data la doua saptamani in ziua de vineri copilul viziteaza bunicii.Lasati datele, nu sunt importante in raport cu dezvoltarea armonioasa fizica si mai ales psihica a unui copil.
Fiecare saptamana din fiecare luna are cate 4 sau 5 zile de vineri, asa ca e usor sa vedeti care e prima si a treia vinere din luna. E adevarat, nu exista continuitate, bunicii nu vad nepotul la fiecare doua saptamani, ci se intampla sa-l vada la 3.
Respectand strict hotararea, bunicii vad nepotul in iunie pe data de 1 si 15, apoi in iulie abia pe 6 apoi pe 20.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minori- calcul zile AniOevet AniOevet Buna ziua, vreau sa va intreb cum se procedeaza in situatia urmatoare: - taticul va lua fetita dupa Paste si in weekendul legal, problema este ca una din ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? MYK272est MYK272est Buna ziua! La program vizitare minor cu preluare de catre tata la domiciliul acestuia in primul si al treilea weekend al fiecarei luni, de vinerea seara ora ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor în weekend listan listan Conform celor de mai jos, când ziua 1 a lunii pica sâmbătă, copilul ar trebui să meargă la tată în weekendul respectiv? Dar dacă pica ziua 1 a ... (vezi toată discuția)