avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARE BANI BANCA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARE BANI BANCA

buna ziua,va rog sa raspundeti la o intrebare.detin cont si card valuta la o banca din tara,fac deplasari in strainatate,in 1.07.2012 firma la care lucrez mi+a pus in cont 350 euro,in 14.07.2012 am fost la un bancomat in belgia pt.a scoate banii.am introdus cardul am introdus suma de 350 euro cat aveam in cont,dupa care s+a afisat pe card fonduri insuficiente,contactati banca,am introdus din nou cardul am cerut din nou suma de 300 euro,crezand ca nu mi+a dat toata suma , ca imi ia si comision,din nou la fel,fonduri insuficiente,contactati banca,din nou acelasi lucru cu suma de 50 euro.m+am gandit ca poate bancomatul nu are bani,dupa cateva zile am mers la alt bancomat,la fel.am trimis sotia la banca in tara si cei de acolo au spus ca am scos banii,asa le apare lor, i+a facut refuz de plata,si in 30 zile ni se va da un raspuns.va rog sa+mi spuneti voi recupera banii,sau i+am pierdut,ce trebuie sa fac pt.a recupera banii,noi nu avem nici o garantie asupra banilor din banci,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Wollfe , utilizator 09:29, 23 Iunie 2012
Buna ziua
De regula banii se recuperaza, parerea mea e sa asteptati raspunsul bancii.
Dupa primirea mesajelor de la bancomat aiti solicitat chitante? Le aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont curent pe minus de 10 ani neachitat danielbox4 danielbox4 Buna seara, Am rugamintea daca cineva se pricepe sa-mi raspunda la urmatoarea speta ce se poate intampla. In 2003 X si-a deschis un cont curent in ... (vezi toată discuția)
Posibila eroare a bancomatului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Pe 14.11 am fost la ATM-ul BRD-ului din Piatra Neamt sa-mi scot banii de pe card. Am bagat cardul, am introdus pinul si am cerut retragere numerar ... (vezi toată discuția)
Frauda la bancomat vaall vaall Sambata 26.09.2915 am scos o suma mica de pe card si am constatat ca avansul se incarcase in cont ...In aceeasi zi dupa amiaza avand nevoie de bani pentru a ... (vezi toată discuția)