avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... casa de asig soc de sanatate diferite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

casa de asig soc de sanatate diferite

am nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema:

unde se depune declaratia de sanatate, in cazul in care angajatul are angajati din mai multe judete?
in momentul de fata depun declaratia in localitatea in care firma isi are sediul, insa unul din angatii mei cu domiciliul in alt judet are nevoie de de servicii medicale, iar medicul de familie al acestuia nu accepta o adeverinta vizata de casa de sanatate in care isi are firma sediul.
angajatorul este obligat sa depuna declaratia de sanatate in la casa din judetul angajatului???
contributia CASS se va vira in conturi diferite??

va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 00:28, 8 Ianuarie 2009
Asa este, declaratia se depune la domiciliul salariatului.Asta in cazul in care are medicul de familie la domiciliul din alt judet desi, in mod normal, daca are serviciul in alta localitate ar fi trebuit ca si domiciliul sa si-l schimbe si implicit, medicul de familie.Mi-e greu sa cred ca face naveta intre Buzau si Bucuresti, de ex.in fiecare zi.cat despre plati, astea nu se fac oricum catre casa de sanatate direct, ci in conturile unice ale bugetelor de stat, dechise la trezoreriile sectoarelor sau judetelor de care apartin firmele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)
Declaratie sanatate - ajutor crisadi crisadi Depun in fiecare luna declaratia de sanatate on line la CASMB si platesc contributiile in contul unic BUGETELE ASIG.SOC. SI FD.SPEC. la Trez sect 1. Problema ... (vezi toată discuția)
Decl. sanatate si ind. concedii med ContSters103316 ContSters103316 Unde depun aceste declaratii daca angajez o persoana care are domiciliul in alt judet. Care CASS i-mi ramburseaza indemnizatiile pentru concediile medicale? (vezi toată discuția)