Sunt divortata din 2006 si am un baiat in intretinere ,am apelat la un executor pt recuperarea pensiei de intretinere minor in mai 2011 ,am primit o parte din bani . Baiatul a implinit 18 ani in iunie si mai am de primit banii pe 9 luni sept 2011 pana in mai 2012.Imi trimite o luna da una nu ,cum vrea el.Mi-a spus ca sa-i fac plangere penala ca nu mai primesc nici cat pana acum, asa ca astept,nu am incotro.
Totusi am o nelamurire,executorul nu este obligat sa-mi recupereze banii, nu au si ei un superior? N u stiu ce sa fac in continuare,pt ca baiatul are 18 ani ,iar banii din urma nu vreau sa-i pierd pt ca am de platit intretinerea ,gazele,energia.
va multumesc
Executorul judecatoresc trebuie sa aiba ce executa pentru a putea sa isi desfasoare activitatea. Acesta este un liber profesionist deci nu are alt „sef” decat legea.
In cazul tatalui, nu puteti depune plagere penala pentru neplata pensiei de intretinere pentru ca trebuie sa nu mai plateasca 2 luni consecutiv.
tatal lucreaza la fiul din alta casatorie si acesta isi bate joc si rade de executor
el este angajatorul si nu vrea sa trimita banii
cand primeste hartie de la executor ma suna si imi spune sa vorbesc cu el,de ce merg la executor