avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract telefonie mobila

Stiu ca s-a discutat la nesfarsit acest subiect si va rog sa ma consiliati in incercarea disperata de ani buni sa ies din relatie contractuala cu acest operator.In 15.07.2010 s-a prelungit un abonament adaugandu-se cartele sim in cadrul unei oferte pentru grup pt 24 luni.Expirand in curand (15.07.2012),am inceput sa fim contactati de agenti care ne propun oferte cu multa vorbarie dar pret cu putin mai mic deci neinteresant.Pregatiti sa ne mutam in alta retea aflam cu stupoare ca s-a cumparat in 06.2011 un telefon din puncte thank you care mareste perioada contractuala.Cautand,am aflat fraza din contract care suna asa"....Clientul isi exprima prin prezenta acordul expres privind prelugirea relatiei contractuale cu [firma] cu ocazia fiecarei achizitionari ulterioare a unui tel la un pret special in conditiile programului pt o per minima contractuala de 24 luni in functie de oferta pentru care clientul va opta la momentul respectiv.Aceasta per se va calc de la data achizitionarii fiecarui telefon....."
Va rog sa imi comunicati daca aceasta fraza ma obliga sa pastrez tot grupul care contine 3 sim-uri inutilizabile,deasemeni internet nefolosit pt inca un an sau "prelungirea relatiei contractuale" poate insemna pastrarea unui singur abonament pt un sim?Deasemeni nu inteleg expira sau nu expira contractul?De ce ne suna pt prelungire daca se considera prelungit automat din cauza cumpararii telefonului?
MULTUMESC

[Editat - pe forum nu este permisa postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme. Multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iunie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:28, 23 Iunie 2012
Probabil nu exista o intercomunicare intre departamente. Parerea mea este sa va sustineti decizia dvs. atunci cand sunteti sunati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Posibilitate reziliere contract telefonie bratt bratt Buna Dimineata, la inceputul lunii Iulie 2010, Am fost la [EDITAT] sa reinnoiesc contractul (cam de 1 luna si ceva, fiind \"bombardat\" aproximativ 2-3 mesaje ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie tuso tuso In X.2010 am incheiat un contract pe 24 luni cu .........., pentru 5 nr.(SIM)mobile si 1 nr.(SIM)fix, cu oferta de reducere 50% a abonamentului pe toata ... (vezi toată discuția)