avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii pt o societate pt a deveni dealer, partener ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii pt o societate pt a deveni dealer, partener pt un operator telecom pe vanzari directe (B2B)

Va rog sa-mi precizati ce conditii trebuie sa indeplineasca o societate pt a putea fi partener al unui oprator telecom (O,V,C), daoar pe segmentul B2B de vanzari directe adresate strict persoanelor juridice si care ar fi pasii care trebuie urmati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iunie 2012
puyubzn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:07, 23 Iunie 2012
Cel mai bine este sa va adresati operatorilor de telefonie, eventual sa le faceti o propunere de colaborare. Ei vor fi in masura sa va comunice conditiile de colaborare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 6619 consultanta viomag viomag buna ziua, detin din 2008 o societate cu codul caen 6619-activ aux.intermedierilor financiare.am contracte de colaborate cu mai multe banci (broker de ... (vezi toată discuția)
Doua noi ghiduri publicate pe site-ul aipimm Daniela Bolog Daniela Bolog Vineri, 5.04.2013 s-au publicat 2 noi ghiduri apartinand finantarilor Guvernului Romaniei. Gasiti detalii la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Contract cu partenerul inainte de inceperea proiectului propriu-zis rondelli rondelli Cu respect! Ma adresez dvs. in scopul de a ma orienta intr-o anume directie juridica in legatura cu o situatie cu care ma confrunt momentan. Doresc sa-mi incep ... (vezi toată discuția)