avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum recuperez titlul de proprietate original?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum recuperez titlul de proprietate original?

Am depus la consiliul judetean o cerere de corectare a unui TP, la care am anexat documentele justificative pentru corectare si, bineinteles, TP in original.
Am prmit dupa ceva timp un raspuns de la consiliul judetean ca mi s-a aprobat corectarea. Nici o alta informatie sau invitatie sa ridic TP.
As dori sa aflu care este procedura de recuperare a TP si de unde il recuperez (am auzit o varianta ca de la cartea funciara).
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 08:18, 24 Iunie 2012
Titlul de proprietate corectat original urmeaza sa il ridicati de la institutia care l-a corectat.
Probabil ca titlul initial nu l-ati depus la consiliul judetean, ci la comisia judeteana de fond funciar. In aceasta situatie, intrucat de distribuirea titlurilor de proprietate, emise de comisia judeteana, s-a ocupat comisia locala, urmeaza sa il ridicati de la aceasta din urma.
Comisia locala de fond funciar functioneaza in cadrul primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Eroare in titlul de proprietate Crinel Crinel Facand demersurile pentru intabularea dreptului de proprietate asupra unui teren dobandit prin restabilirea dreptului de proprietate s-a descoperit faptul ca ... (vezi toată discuția)
Cum se ataca titlurile de proprietate? viot viot Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cu cine trebuie sa fac proces pentru a modifica niste titluri de proprietate eliberate gresit? Cu primaria? comisia de ... (vezi toată discuția)