avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene in domeniul psihologie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene in domeniul psihologie

Studenta in Cluj, termin primul an de master, as dori sa aflu de unde pot obtine informatii utile despre acordare fonduri europene in sectorul ce are legatura cu psihologia. As dori sa stiu daca trebuie sa infiintez societate, PFA , IMM sau alta varianta. Sunt interesata si de realizarea unei fundatii care sa ofere servicii in acest domeniu, insa din punct de vedere legislativ nu am
informatii si cunostinte. Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 23:28, 23 Iunie 2012
Sectorul care are legatura cu psihologia....exista multe sectoare care au legatura cu psihologia, si sunt sigura ca stii acest lucru, datorita faptului ca psihologia are multe ramuri de aplicabilitate.
In primul rand trebuie sa ne spui concret care este domeniul in care aplici in domeniul psihologiei pentru a putea sa obtii un sfat util.
Informatile legislative le poti obtine , de asemeni, explicand domeniul clar in care doresti, ai cunostinte, pentru a aplica.
IMM- poate fi de folos psihologia muncii
ONG- care este domeniul in care se implica acesta?
Cateva link-uri utile:
[ link extern ] /
[ link extern ]
Exista un mare si deosebit prieten al nostru , al tuturor:).....acesta este....GOO :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare club sportiv poker ralucagogiltan ralucagogiltan care este baza legala si procedura infiintarii unui club sportiv de poker (vezi toată discuția)
Psihologie criminalistica estera2 estera2 ce facultate trebuie sa urmez k sa devin psiholog criminalistic? din cate stiu dupa ce termin facultatea de psihologie fac cea de psihologie criminalistica... ... (vezi toată discuția)
As dori sa infiintez un camin (azil) de batrani in mediul urban cu fonduri nerambursabile 100%, se poate? inchiriez2012 inchiriez2012 as dori sa infintez un camin de batrani cu fonduri nerambursabile 100%, mentionez ca detin un spatiu in mediul urban cu teren, suprafata spatiului fiind de ... (vezi toată discuția)