avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda pentru nepurtare centura de siguranta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda pentru nepurtare centura de siguranta

Nu pot sa cred ca sunt urmarit de ghinioane anul acesta,am mai luat o amenda pentru centura,dar nu pot sa ma abtin sa nu o contest,scrisul politistului este execrabril,nu inteleg nici cum il cheama,iar la denumirea strazii nu este trecut numarul imobilului,si mai un motiv,cnp-ul este incomplet,lipseste o cifra.Credeti ca am motive sa il contest,nu vreau sa dau bani la buget.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:12, 23 Iunie 2012
Este dreptul dvs. legal sa formulati contestatie, insa nu cred ca aveti sanse de castig.
Art. 17 din OG 2 / 2001 prevede ca lipsa mentiunilor privind numele, prenumele si calitatea agentului constatator, numele si prenumele contravenientului, ........, a faptei savarsite si a datei comiterii acesteia sau a semnaturii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constata si din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nul pv lipsind cnp? primaria a aplicat amenda pt constructie ... aidu aidu Este nul PV lipsind CNP? Primaria a aplicat amenda pt constructie fara autorizatie, insa a omis CNP contravenientului. Este automat sanctionat cu nulitatea? (vezi toată discuția)
Amenda dislexic dislexic buna ziua! aseara am fost oprit de un echipaj de politie si, deoarece nu purtam centura, am fost sanctinat cu amenda. intocmind procesul verbal, politistul ... (vezi toată discuția)
Rubrica instiintare de plata incompleta mariusmarius7wd mariusmarius7wd Buna seara, Constituie un motiv de a contesta in instanta un procesul verbal de contraventie, faptul ca la instiintarea de plata este trecut doar numele ... (vezi toată discuția)