avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

suspendare

am un dosar din 2004 la fond am luat 2 ani exec. 2009 ,apel 2 ani exec. 2011 , am facut recurs , primul termen 0ct. 2012 , am inteles de la arhiva la curte si prin site ca parketu nu a facut recurs , am sperat ca poate obtin in cazul asta suspendare mai ales sint primar si procurorul a cerut un art. care taie pedapsa la jumatate ,pentru ca l-am ajutat ,si am fost sincer ,este vorba de evaziune ,intrebari
1. la lista la inalta curte sintem trecuti ca apelant nu recurent , si parketu tot e trecut ca apelant si inca un inculpat care sigur nu a facut recurs tot e trecut ca apelant ,o fi lista vechi care a fost la curte de apel pe mine ma intersaze parketu pentru ca fata de la arhiva a zis nu a facut recurs si nici nu mai are cum sa declare find a trecut cele 10 zile ba mai mult era dupa 3 luni de la decizia ???

2. de ce la 2 instanta nu im da suspendare oare pentru ca sint strain eu am toate conditii de luat suspendare ?

3. ce sansa am sa obtin suspendare acum la recurs in caz care parketu nu a facut recurs ?
Cel mai recent răspuns: mihaelaro , utilizator 20:52, 27 Iunie 2012
sint fara antecedente penale , recursul l am declarat nu mai ca sa schimb de la 2 ani exe. la susp. ,asta e rostul , intrebare este ce mai adaug la motivare recursului in afara de sint fara antecedente penale ,comdamnat la sub 3 ani , am copii , si am fost sincer si am ajutat prucurorului dovadit si declarat de el , ca sa pot schimb decizia ,nu discutam vinovatie sau numarul de ani pedeapsa ci nu mai sa fie cu susp.
asta o stabiliti cu avocatul ce va reprezinta. el stie mai bine ce trebuie facut.
cautati repede un loc de munca(macar la hartie)+Certificat de nastere al copiilor si aveti sansa sa primiti cu suspendare sub su[raveghere
eu am primit cu susp sub supraveghere si m am prezentat cu actele sus mentionate si am castigat,am primit cu suspendare
pt ce ati fost condamnat?
matahachiro a scris:

exact asta este acordarea suspendarii - o chestiune lasata strict la cheful judecatorului. el este singurul care considera daca aceasta modalitate de executare se impune sau nu. In fapt, sunt convins ca existenta calitatii de primar nu a fost in favoarea dvs, ci dimpotriva.

desi va inteleg in privinta ingrijorarii referitoare la copii ar fi trebuit sa va ginditi la asta inainte de a savirsi faptele respective.

recusul se face stric pe motive procedurale prevazute de art 385/9 CPP si nu se face o noua rejudecare a fondului. este adevarat ca depinde si de avocatul dvs cit de abil este in a pune in discutie acest aspect incercind sa se si incadreze in dispozitiile CPP.


existenta calitatii de primar nu a fost in favoarea dvs.,ci dimpotriva.....
cum poate sa scrie o prostie atat de mare un avocat?????
vai de noi cu asa fel de avocati...
im cer scuze (primar) am referit ca sint fara antecedente penala nu sint primar de comuna sau ceva ,si sint condamnat de evaziune fiscala am art. 74 a,c si art 76 ,dar nu mi a dat susp. nici fondul nici curte de apel bine nu am depus actele de copii pentru ca eram sigur macar art.86 daca nu 81.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare,suspendare picika picika nu inteleg unii sunt condamnati la cateva luni sau ani de inchisoare cu executare...daca primesc max 3 ani se poate suspenda eu am fost condamnat de 5 ori la ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa cer executarea sub supraveghere ptr. o pedeapsa de 3 ani inchisoare cu executare? hristo hristo Am primit o pedeapsa de 5 ani inchisoare cu executare ptr. trafic de minori, data la fond, pedeapsa mentinuta mai apoi la Curtea de Apel. La recursul facut la ... (vezi toată discuția)
Recurs mihaelaro mihaelaro IN GENERAL RECURSUL SCHIMBA SPRE BINE SAU RAU ? LA PENAL (vezi toată discuția)