avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenintari de la firma de recuperatori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenintari de la firma de recuperatori

Doamnelor, Domnisoarelor si Domnilor,
Cu respect va rog sa va aplecati asupra spetei pe care o supun competentei Dvs. si care mie imi pare interesanta, cu toate ca implicat fiind am tendinta sa fiu subiectiv:
O firma care se autointituleaza "specializata in recuperarea datoriilor comerciale pe cale amiabila si judiciara" ma someaza sa platesc 846.000 lei contravaloarea serviciilor de telefonie mobila prestate mie (chipurile) de catre Cosmoraom si 8,9 milioane lei penalitati de intarziere. Eu habar nu am despre ce este vorba caci nu am primit NICIODATA nici o factura de la Cosmoram. Este adevarat ca cu ani in urma am "profitat" de o "promotie" a respectivei Firme si am semnat un contract de abonare la serviciile Cosmorom. Este la fel de adevarat ca NU AM BENEFICIAT DE NICI UN SERVICIU DIN PARTEA ACESTEI FIRME, nu am primit de la ea timp de ani de zile (nu stiu cati) nici o instiintare de plata si aproape sigur AM ARUNCAt cu ani in urma contractul la gunoi.
In adresa primita de la recuperatori nu este trecut nici un numar sau o data de facturare si nici nr. sau data incheierii contractului. In schimb sunt amenintat ca voi plati cheltuieli de judecata care practic se pot ridica la orice suma.
Va multumesc anticipat pentru orice sugestie, G.C.
Cel mai recent răspuns: mihailiviu , utilizator 07:54, 23 Decembrie 2004

>Doamnelor, Domnisoarelor si Domnilor,
>Cu respect va rog sa va aplecati asupra spetei pe care o supun competentei Dvs. si care mie imi pare interesanta, cu toate ca implicat fiind am tendinta sa fiu subiectiv:
>O firma care se autointituleaza "specializata in recuperarea datoriilor comerciale pe cale amiabila si judiciara" ma someaza sa platesc 846.000 lei contravaloarea serviciilor de telefonie mobila prestate mie (chipurile) de catre Cosmoraom si 8,9 milioane lei penalitati de intarziere. Eu habar nu am despre ce este vorba caci nu am primit NICIODATA nici o factura de la Cosmoram. Este adevarat ca cu ani in urma am "profitat" de o "promotie" a respectivei Firme si am semnat un contract de abonare la serviciile Cosmorom. Este la fel de adevarat ca NU AM BENEFICIAT DE NICI UN SERVICIU DIN PARTEA ACESTEI FIRME, nu am primit de la ea timp de ani de zile (nu stiu cati) nici o instiintare de plata si aproape sigur AM ARUNCAt cu ani in urma contractul la gunoi.
>In adresa primita de la recuperatori nu este trecut nici un numar sau o data de facturare si nici nr. sau data incheierii contractului. In schimb sunt amenintat ca voi plati cheltuieli de judecata care practic se pot ridica la orice suma.
>Va multumesc anticipat pentru orice sugestie, G.C.

>Doamnelor, Domnisoarelor si Domnilor,
>Cu respect va rog sa va aplecati asupra spetei pe care o supun competentei Dvs. si care mie imi pare interesanta, cu toate ca implicat fiind am tendinta sa fiu subiectiv:
>O firma care se autointituleaza "specializata in recuperarea datoriilor comerciale pe cale amiabila si judiciara" ma someaza sa platesc 846.000 lei contravaloarea serviciilor de telefonie mobila prestate mie (chipurile) de catre Cosmoraom si 8,9 milioane lei penalitati de intarziere. Eu habar nu am despre ce este vorba caci nu am primit NICIODATA nici o factura de la Cosmoram. Este adevarat ca cu ani in urma am "profitat" de o "promotie" a respectivei Firme si am semnat un contract de abonare la serviciile Cosmorom. Este la fel de adevarat ca NU AM BENEFICIAT DE NICI UN SERVICIU DIN PARTEA ACESTEI FIRME, nu am primit de la ea timp de ani de zile (nu stiu cati) nici o instiintare de plata si aproape sigur AM ARUNCAt cu ani in urma contractul la gunoi.
>In adresa primita de la recuperatori nu este trecut nici un numar sau o data de facturare si nici nr. sau data incheierii contractului. In schimb sunt amenintat ca voi plati cheltuieli de judecata care practic se pot ridica la orice suma.
>Va multumesc anticipat pentru orice sugestie, G.C.

In primul rand nu pre stiu despre ce fel de firma vorbesti. nu am mai auzit de asa ceva. Pentru recuperarea unor creante se apeleaza la executorul judecatoresc. vezi despre ce fel de firma este vorba si daca e cazul apeleaza la Politie. in ceea ce priveste sumele pretinse, daca au trecut mai mult de 3 ani de la data facturarii sunt prescrise .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori dubiosi Doamnelor, Domnisoarelor si Domnilor, Cu respect va rog sa va aplecati asupra spetei pe care o supun competentei Dvs. si care mie imi pare interesanta, cu ... (vezi toată discuția)
Telefonie mobila - dupa 4 ani somati sa platim 6 milioane in anul 2001 am incheiat un abonament la Cosmorom, cu durata de un an. dupa cateva luni, nu mai stiu exact cate, am trecut la Orange. am abandonat cartela ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract upc Andrei712 Andrei712 In luna ianuarie a acestui an am decis rezilierea contractului cu upc deoarece in luna decembrie anul trecut am avut probleme cu internetul iar in luna ... (vezi toată discuția)