avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pt cumpararea nui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pt cumpararea nui teren

buna ziua pt cumpararea unui teren ce acte trebuie sa detina vanzatorul.mentionez ca terenul este dobandit prin legea 10/2001 si nu are nici masuratorile pt limita de proprietetate.il poate vinde si asa?ce acte trebui sa-i cer?multumesc
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 01:14, 27 Iunie 2012
Actul de dobandire al terenului si cadastrul. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa cumparam o casa cu teren mai mare decat in cf? la ce riscuri ne supunem? utilizator002 utilizator002 Dorim sa cumparam o casa, parte din duplex. Ne-am inteles cu proprietarul la pret si l-am informat ca, inainte de a semn un ante-contract, vom vrea sa apelam ... (vezi toată discuția)
Cadastrare elafinta elafinta Buna ziua! am o intrebare legata de cadastrare. In 2004 am cumparat un teren arabil in extravilan, de 2000 mp (10 m/200m) de la o persoana care avea doar titlu ... (vezi toată discuția)
Cadastru pe suprafata mai lata decat ma lasa vecinul aducsd aducsd Buna ziua. Am cumparat un teren de la proprietarul y. Teren cu cadastru si intabulat (suprafata 1700mp latime 23 aprox). Proprietarul Y a cumparat terenul acum ... (vezi toată discuția)