avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diferenta suprafata apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diferenta suprafata apartament

Am urmatoarea problema la care va rog sa-mi dati un sfat: am un antecontract de vanzare cumparare pentru un apartament nou cu un dezvoltator. In schita anexata la antecontract este trecuta o suprafata construita de 103,48mp, pentru care am si platit, dar acum pe releveul primit pentru perfectarea contractului de vanzare cumparare este trecuta o suprafata construita cu 5,46 mp mai mica. Ce pot face?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 01:18, 7 Ianuarie 2009
Atat timp ce prevederile antecontractului nu au fost respectate in ceea ce priveste suprafata construita, aceasta fiind mai mica , aveti posibilitatea sa solicitati diminuarea pretului stabilit prin antecontract proportionala cu micsorarea suprafetei construite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Erori in documentatia cadastrala liliana69 liliana69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca exista definite undeva erorile maxime acceptate pentru masuratorile efectuate de persoanele autorizate pentru intocmirea ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)
Restituire avans antecontract anelia88 anelia88 Buna seara! Am platit un avans pentru un apartament . Cand a venit evaluatorul s-a constatat ca nu corespunde releveul cu situatia din teren. Am contactat un ... (vezi toată discuția)