avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata partiala intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata partiala intretinere

Sunt chirias intr-un apartament din Bucuresti, fara acte legale. La lista de plati de pe luna curenta a venit sa platesc, in suma de 100 RON, reparatii terasa. Atat proprietarul apartamentului, cat si eu nu avem intentia de a plati aceasta cheltuiala, din varii motive.

Am incercat sa platesc doar cheltuielile curente, fara reparatiile la terasa, insa fara succes, administratoarea blocului mi-a transmis ca nu pot plati partial. Exista posibilitatea prin lege sa platesc partial cota la intretinerea lunara?
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2012
ContSters255863, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:50, 27 Iunie 2012
Administratorul nu este obligat sa dea relatii unui om care nu este membru al asociatiei despre cotele de intretinere ale unui proprietar. Vanzatorul solicita adeverinta de la asociatie, nu cumparatorul.
Nu scrie nicaieri in legea 230/2007 ca este necesara licitatia cu minim 3 firme..., pentru efectuarea unor lucrari de reparatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
Reparatiile pe acoperisul blocului ifrimflorentina ifrimflorentina Mama mea a cerut ajutorul asociatiei pentru repariile de pe bloc(locuieste la ultimul etaj)curge in casa atunci cand ploua iar asociatia a spus ca ea trebuie ... (vezi toată discuția)
Reparatii acoperis bloc nick_italianman nick_italianman Cum se calculeaza cota individa la plata reparatiei unui acoperis de bloc pt. fiecare apartament.Sunt obligat prin lege sa platesc la renovarea acoperisului ... (vezi toată discuția)