avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... incetarea urmaririi penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

incetarea urmaririi penale

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat: fratele meu este condamnat si in prezent isi ispaseste pedeapsa, dar personalul penitenciarului l-a anuntat ca nu este scos de sub urmarirea penala. Cum este posibil acest lucru, din moment ce el este incarcerat. Si ce anume trebuie facut???
Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: fvio10 , utilizator 23:52, 24 Iunie 2012
Scoaterea de sub urmarire penala reprezinta incheierea procesului penal si daca este cazul de o pedeapsa va fi o amenda administrativa.
Fratele dvs a fost trimis in judecata si condamnat. Procesul penal a luat sfarsit.
cate fapte a comis fratele dvs?
cate dosare i-au fost intocmite de catre politie si in ce perioade de timp?
POate fratele dvs a fost trimis in judecata si condamnat pentru o anumita fapta si acum are alte dosare la Parchet. Scoaterea o dispune procurorul de cele mai multe ori, daca nu sunt probe, de obicei proc nu merge cu dosarul in instanta.
Deci chiar nu puteti face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire dana_duman dana_duman buna ziua doresc sa va intreb urmatoarele lucruru: sotul meu a fost condamnat si in urma eliberari a mai ramas cu un rest de pedeapsa de 8 luni,dupa o ... (vezi toată discuția)
Penitenciar sau suspendare cristianovici cristianovici buna ziua. va rog spuneti mi ce sanse am sa ajung la penitenciar. am incercat sa furam 3 televizoare in valoare de31 de milioane. el era angajat eu "client" si ... (vezi toată discuția)
Am fost condamnat si pentru o fapta(un dosar) care nu-mi apartine. florea1705 florea1705 Nu credeam ca am sa patesc asa ceva.Pentru o infractiune la Legea circulatiei am fost judecat si la pronuntare sa constat ca mi-au bagat si un dosar cu ... (vezi toată discuția)