avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca fara salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca fara salariu

La multi ani! Se poate conveni prin CCM prestarea unui numar de ore (180 h / an) in folosul societatii - fara salariu?:stunned:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 7 Ianuarie 2009
moise paula a scris:

Nu este vorba de o societate nonprofit. Este vorba de o societate privata, care pt a depasi criza financiara, solicita acceptul salariatilor pt a lucra un nr de ore din timpul normal de lucru in folosul societatii. - fara salariu.

Este posibil numai in cazul modificarii sistemului de salarizare - Salarizarea dupa rezultatele muncii ( în acord). Altfel, consider ca nu se poate include o astfel de clauza in CCM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voluntariat Korobase Korobase Daca un angajat doreste sa faca voluntariat timp de o luna (iar firma sa doneze o parte din incasari catre un orfelinat sau ONG), ce tip de contract se face cu ... (vezi toată discuția)
Practica sau contract de colaborare JackyVip JackyVip Buna , eu vreau sa fac practica la diverse firme , pentru a acumula experienta in anumite domeni, si eu nu vreau sa cer nici o remuneratie , ce contract este ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic poate desfasura ca voluntar o alta activitate? CorinaP85 CorinaP85 Buna ziua Avand in vedere faptul ca sunt consilier juridic si ca art 10 din Legea nr. 514/2003 imi interzice sa desfasor orice alta profesie salarizata, ati ... (vezi toată discuția)