avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contributii pentru I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contributii pentru I.I.

buna,
sunt ahgajat cu carte de munca si platesc taxele de acolo, dar mai am o intreprindere individuala care merge pe pierdere, trebuie sa mai platesc alte taxe catre CAS?
Cel mai recent răspuns: mcteo , utilizator 15:29, 27 Iunie 2012
In cursul anului impozitul si contributia de sanatate se plateste in raport de venitul net declarat la fisc prin declaratia 220 si a deciziei de plati transmisa de fisc. In anul urmator se procedeaza la regularizarea platilor in plus sau in minus dupa depunerea declaratiei 200.
ok, pana acum era asa, dar daca de la 1 iulie intra formularul 600 care trebuie depus si de intreprinzatorii titulari ai unei intreprinderi individuale, atunci nu stiu ce se va intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata obligatiilor sociale SPavel SPavel Buna ziua ! Sunt titularul unei intreprinderi individuala . Anul 2012 am inchis cu pierde fiscala . In aceasta situatie sunt obligat sa platesc ... (vezi toată discuția)
Contributii lunare pfa freeasabird freeasabird Buna ziua, Care sunt contrubutiile lunare datorate de o PFA? Multumesc (vezi toată discuția)
Cas la pfa in 2016 steef steef Incepind cu 2016 conform noului cod fiscal PFA-urile vor datora CAS (casa de pensii)calculat la venitul net obtinut,chiar daca se obtin venituri din ... (vezi toată discuția)