avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Consultant legal/fiscal/contabil in Pitesti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Consultant legal/fiscal/contabil in Pitesti

Caut un consultant in domeniul legal/fiscal/contabil din Pitesti. In principiu poate sa fie de oriunde daca poate sa ofere consultanta online (skype/yahoo/email) sau la telefon si accepta plata prin transfer bancar sau PayPal.

In principiu problema mea e descrisa aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:25, 25 Iunie 2012
Puteti cauta in lista de "Consultanti" de pe cest forum :
www.avocatnet.ro/content/con...
(Am selectat judetul care va intereseaza)
Alegeti si contactati consultantul prin mesaj privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta juridica avocati iuli113 iuli113 am o problema de succesiune,am mai expus-o in forum zilele trecute si ma intereseaza daca pot sa mi se ofere consultanta exacta in problema pe care o am de un ... (vezi toată discuția)
Ajutor vioricabalint vioricabalint Sunt din jud hunedoara, deva, si as dori sa contactez un avocat in dreptul muncii. Daca puteti sa-mi recomandati unul ...sau mai multi si cum pot sa iau ... (vezi toată discuția)
Consultant obtinere permis de sedere albanez Gabrielsilvia Gabrielsilvia Urgent.buna seara.as avea nevoie de un consultant contra cost, bineînțeles, care sa ma ajute si eventual sa rezolve anumite probleme in legătură cu un ... (vezi toată discuția)