avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... sume compensatorii in anul 2012 pt. functionar public ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

sume compensatorii in anul 2012 pt. functionar public nou angajat

Am urmatoarea speta:
Conform Legii 283/2011, în anul 2012, pentru personalul nou incadrat pe functii, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare, în care este cuprinsă şi suma compensatorie cu caracter tranzitoriu (spor dispozitiv şi fidelitate)introdusa in salariul de baza din anul 2010.
O persoana nou angajată in 2012, dar care a mai fost angajată a instituţiei până în anul 2010, perioadă în care a beneficiat de această sumă compensatorie, beneficiază de aceasta la o noua incadrare in anul 2012?
In speranţa unei lămuriri, vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:44, 25 Iunie 2012
Pai sumele astea au caracter tranzitoru pana la intrarea in vigoare a coeficentilor din legea unica a salarizarii (dupa umila mea parere la Sfantul Asteapta!), asa ca respectivul va primi un salariu corespunzator functiilor similare aflate deja in plata, cu toate elementele corespunzatoare de salarizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public nou angajat i se acorda suma compensatorie cu caracter tranzitoriu aggl aggl Buna ziua, Va propun o speta cu care ma confrunt in institutia publica unde lucrez. Avem un functionar public nou angajat pe perioada determinata. Pentru ... (vezi toată discuția)
Sume compensatorii cu caracter tranzitoriu pt. f.p. promovati in grad IORDANA IORDANA In luna dec.2009 angajatii unei institutii publice locale au beneficiat la salariul de baza de spor vechime, spor fidelitate si spor dispozitiv. Incepand cu 01 ... (vezi toată discuția)
In baza caror acte normative se stabilesc salariile noilor functionarilor publici in anul 2012? jaguarxkr jaguarxkr Va rog sa-mi comunicati In baza caror acte normative se stabilesc salariile noilor functionarilor publici in anul 2012? (vezi toată discuția)