avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 112 ,putin ajutor,
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 112 ,putin ajutor,

am 26 ani ,si doresc sa accesez fonduri europene,masura 112,in judetul arad,cresterea taurinelor de carne,nu detin nici un teren dar intentioney sa l cumpar ,va rog sa mi spuneti care este suma maxima care se poate aloca si ce conditii ar trebui sa indeplinesc,
multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:04, 25 Iunie 2012
Este cam tarzie doleanta dvs, deoarece acesta masura se va inchide in data de 29 iunie.Poate mai raman fonduri dupa evaluarea dosarelor....dar cine stie?
Pentru a sti ce conditii trebuie sa indepliniti cititi ghidul masurii 112:
[ link extern ] /
Pe aceasta pagina gasiti toate documentele pe care trebuie sa le completati.
In functie de conditiile pe care le indepliniti , va puteti adresa OJDRP si Camera Agricola a judetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene CALIN74 CALIN74 daca am accesat fonduri europene prin masura 112 mai pot solicita fonduri prin masura 121 sau 141? (vezi toată discuția)
Pndr: ultima sesiune de depunere a proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin masura 112 Daniela Bolog Daniela Bolog 06 iunie 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a deschis la 1 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor ... (vezi toată discuția)
Ce acte iti trebuie pentru fonduri europene celbun celbun buna ziua vreau sa stiu cati bani iti da UE pentru tinerii fermieri programul 112 ca tot nu am inteles eu de pe saitul lor care sunt criterile pentru ... (vezi toată discuția)