Cu siguranta ca nu am incadrat bine subiectul in forum, dar nu stiu unde sa-l pun. Daca vreun moderator crede ca ar trebui pus in alta parte, va rog sa-l mutati.
Problema mea este urmatoarea: Mi-au disparut din casa mai multe obiecte valoroase (mici, de aur, nu atat valoroase ca bani, dar sentimental) si dupa ce am cautat peste tot, am presupus ca fata care vine din cand in cand sa faca curat ar fi putut sa le ia. In afara de ea, au mai fost in perioada de cand le aveam in casa,familia si un prieten vechi. Imi este foarte greu sa cred ca din familie sau prietenul de care spuneam le-ar fi luat, pt ca relatiile dintre noi sunt bune, nu am probleme cu nimeni.
Fata cu curatenia lucra la o firma si va fi data afara. Ea sustine ca nu a luat nimic.
Eu as vrea sa-mi mai recuperez din lucruri- probabil ca va fi imposibil- si as mai vrea sa nu plateasca cine e nevinovat. Poate ca nu a fost ea ... poate a fost. Nu am o dovada.
As vrea sa stiu daca testul cu detectorul de minciuni ar putea lamuri acuzele ce i se aduc fetei de la curatenie.
Concluziile testul poligraf nu sunt probe admise in instanta
Practica demonstreaza ca nu intotdeauna concluziile testului releva realitatea dupa cum sau petrecut faptele
Avand in vedere numarul mare de persoane asupra carora dvs va indreptati si asupra carora planeaza suspiciunea sustragerii bunurilor este greu de identificat autorul
Atentia mea este doar catre o singura persoana si anume fata care facea curat. Nu cred ca celalalte persoane ar fi putut fura. Nu pentru instanta vreau acest test poligraf, ci pentru mine, sa stiu cine a furat, mai exact sa stiu daca a fost sau nu ea. Fata, evident ca neaga ca ar fi furat.
Daca apreciati ca persoana in cauza este prezumtiva autoare,contactati unitate specializata in astfel de testari,si daca persoana banuita accepta efectuarea testului,urmeaza sa constatati concluziile acestuia si conditionat de rezultat - eventual sa analizati oportunitatea formularii de actiune in justitie
Conteaza foarte mult cine face testul, modul in care formuleaza intrebarile este foarte important. Totodata este important ca persoana testata sa priceapa ceva din ceea ce se petrece. Daca nu este cooperanta si tremura ca un iepuras rezultatul nu valoreaza doi bani. Ar trebui sa luati legatura cu respectiva femeie si s-o intrebati daca e dispusa sa faca un astfel de test. Exista cateva firme private care se ocupa cu asa ceva...cautati pe net.
E greu de dat un raspuns concis la intrebarea dvs, asta daca nu asteptati un raspuns de forma ,, 80% sigur avea peste 150km/h '' .
Buna ziua
gaby_flo
am o intrebare:am fost complice la un furt de telefoane,telefoanele le-am pastrat la prietenul meu in masina si fata care le-a furat ne-a cerut bani si noi am ... (vezi toată discuția)