avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contributii sociale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contributii sociale

daca am i.i, ce contributii trebuie sa platesc obligatoriu. are vreo importanta daca sunt si salariata la o alta institutie?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 15:58, 25 Iunie 2012
Obligatiile de plata catre bugetele publice ale titularului I.I. sunt impozitul pe venit 16% si contributia de sanatate 5,5%. Cele cote se aplica la venitul net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii i.i. lady34 lady34 am intreprindere individuala si sunt si salariata la alta institutie , in ce conditie trebuie sa platesc contributile sociale pentru i.i? (vezi toată discuția)
Taxe pfa daca ai si calitatea de salariat Zaicick2009 Zaicick2009 buna ziua, as vrea sa imi infiintez un pfa, dar sunt un pic bulversata in privinta taxelor obligatorii. am auzit mai multe variante cum ar fii: - daca ai ... (vezi toată discuția)
Contributii intreprindere individuala loredana080380 loredana080380 Buna ziua referitor la intreprinderea individuala ce contributii sociale sunt obligatorii pentru titular? Titularul poate beneficia de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)