avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poprire salariu

Daca am o poprire pe salariu si-mi schimb locul de munca cine are obligatia de a anunta executorul sau cum se procedeaza? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters224125 , utilizator 13:31, 2 August 2012
In principiu ordonanta de poprire ar trebui inaintata noului angajator, daca d-voastra ii aduceti la cunostinta unde va schimbati locul de munca. Daca nu, o sa va inmaneze aceasta ordonanta pentru a o preda noului angajator.
Multumesc pt raspuns, daca ati putea sa-mi precizati si cadrul legal, iar in situatia in care firma care a pus in aplicare poprirea este in procedura de lichidare ce si cine are obligatia incunostiintarii despre aceasta poprire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu vyo vyo Buna ziua! Fostul meu sot s a mutat cu locul de munca la o alta firma. Firma unde lucra imi trimitea pensia alimentara in baza hotararii judecatoresti. As ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire pe salariu DiAngelo DiAngelo Adesez cu respect rugamintea sa-mi explicati care este procedura de aplicare a executarii silite prin poprire pe salariu, in sensul ca, daca adresa emisa de ... (vezi toată discuția)
Procedura plata pensie minor dupa schimbarea locului de munca al platitorului anemona34 anemona34 Bun gasit! va rog,sa ma indrumati cei care aveti cunostinte juridice in urmatoarea problema: -in urma cu 8 ani,am divortat ,in hotarare scrie ca tatal sa ... (vezi toată discuția)