avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii contract de munca,salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii contract de munca,salarii

Dupa 17 ani de munca pe post de maistru mecanic conform pregatirii oe care o am,m-i s-a operat in cartea de munca functia de maistru ceramist fara sa fiu anuntat,fiind astfel incadrat in grila de salarizare inferioara celei de maistru mecanic.Va rog sa-mi souneti ce as putea face? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 16:57, 25 Iunie 2012
Va adresati firmei solicitand explicatii privind documentele in baza carora s-au facut inscrisurile. Puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca. Florentinian Florentinian Buna seara! As avea nevoie de o lamurire intr-o speta. la angajare, pe contractul individual de munca este mentionat pe langa felul muncii, atributiile ... (vezi toată discuția)
Salariu + pensie de urmas andr44u andr44u Buna ziua. Sunt studenta si acum 4 luni am fost angajata la o firma. In tot acest timp mi s-a zis ca am carte de munca insa am constatat ca am fost mintita. ... (vezi toată discuția)
Exercitare functie in afara fisei postului DAYANA_Only DAYANA_Only Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: [b]ce se poate face[/b] in conditiile in care un angajator iti da sarcini corespunzatoare unei functii ... (vezi toată discuția)