avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant la o ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant la o institutie publica

Va rog sa-mi spuneti daca pentru ocuparea unui post temporar vacant la o institutie publica (titularul postului are raportul de serviciu suspendat), se poate organiza concurs fara acordul ordonatorului principal de credite? Am intalnit cazuri in care instirutiile publice organizau astfel de concursuri numai cu acordul ANFP si al ordonatorului secundar de credite. In cazul concursurilor pentru ocuparea unor posturi temporar vacante (de exemplu, titularul postului este in concediu pentru cresterea copilului), nu sunt aplicabile interdictiile din OUG 34/2009?
Oare prin post vacant in sensul art. 22 din OUG nr. 34/2009 se intelege numai postul vacant definitiv nu si cel vacant temporar? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 12:33, 26 Iunie 2012
Oare prin post vacant in sensul art. 22 din OUG nr. 34/2009 se intelege numai postul vacant definitiv nu si cel vacant temporar? Va multumesc.
Exact:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deblocare ocupare functie publica de conducere irina1980 irina1980 Buna ziua, Am o problema cu OUG 90/2009 privind reglementarea unor masuri in domeniul adm publice, si anume la art. VI alin 1 spune ca \"incadrarea in ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public pe perioda determinata animarsrl animarsrl buna ziua, sunt functionar public si urmeaza sa intru in concediu de crestere copil. As vrea sa stiu daca pe perioda suspendarii raporturilor mele de ... (vezi toată discuția)
Atributii functie de secretar comuna marina.marina67 marina.marina67 Incepand cu data de 01.01.2009 am fost promovata temporar,pe o perioada de 6 luni,pe functia de secretar comuna,cu obligatia de a se organiza ... (vezi toată discuția)