avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de proba

dupa perioada legala de proba de 3 luni, mi s-a adus la cunostinta ca nu corespund cerintelor, asa ca mi s-a desfacut contractul de munca.
intrebarea mea este cu ce litera se desface CM, in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 26 Iunie 2012
Art.31 alin 3 din Legea 53/2003.
Intrucat notificarea de incetare a c.i.m., in baza art.31 alin.3 C.mun., a fost facuta de catre angajator atunci veti putea beneficia de somaj in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare demisie in perioada de proba nataliaz nataliaz Buna as avea nevoie de putin ajutor intr-o problema legata de demisie in perioada de proba. Ma aflu in perioada de proba de 90 zile avand cim pe perioada ... (vezi toată discuția)
Notificare perioada de proba alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Subiect: Notificare perioada de proba In cazul in care salariatul este inca in perioada de proba si doreste sa inceteze raporturile cu societateadaca vine si ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ca sa beneficiez de indemnizatie de somaj? babycika babycika Buna ziua.Am lucrat la un lant de magazine,care dupa un an a intrat in faliment.Mie mi-a expirat contractul cu firma respeciva pe 5.04.2012.La data de ... (vezi toată discuția)