avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... livret de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

livret de familie

in martie 2012 am nascut si cand am fost sa fac certificatul de nastere nu mi-au dat livretul de familie, eu nu sunt casatorita cu sotul meu probabil de asta nu mi-au dat? Acum vreau sa depun dosarul pt indemnizatie si in actele necesare scrie si livretul de familie,daca nu sunt casatorita chiar este necesar?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 10:11, 26 Iunie 2012
Livretul de familie se da la casatorie. Mie au uitat sa mi-l dea atunci si l-am cerut eu la primarie cand a trebuit sa depun dosarul de crestere copil. Mergeti la Primarie si intrebati ce si cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil, indemnizatie crestere copil ella2011 ella2011 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: sunt casatorita si am un copil de nici 1 luna de zile. Eu si sotul meu suntem despartiti , el este plecat din tara, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului Poesia74 Poesia74 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care sunt actele necesare pentru depunerea dosarului de indemnizatie, in cat timp de la nastere trebuie depus si unde?Eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru mamicile studente(acte necesare?) Malvina Slezinger Malvina Slezinger Sunt studenta in anul 2 la zi ,am un bebelus de 2 luni ,pot beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului de 600ron?daca da, ce acte sunt necesare si unde ... (vezi toată discuția)