avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri legea 290/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri legea 290/2003

La inceputul anului guvernul a scos un proiect de lege prin care spunea ca: beneficiarii despagubirilor bunurilor confiscate de regimul comunist vor primi 15% din suma pe o perioada de 12 ani.Va rog sa imi spuneti daca in acest proiect de lege este vorba si despre legea 290/2003. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Drepturile fostilor detinuti politici din perioada comnista dorinahojbota dorinahojbota La ora actuala sunt cetatean german am plecat din romania inca inainte de revolutie(am fugit). In perioada comunista am fost detinut politic 8 ani de zile si ... (vezi toată discuția)
Mostenire pierduta tantareanu tantareanu Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Tatal meu a decedat in 1997, mama lui cand el avea 12 ani si tatal cand el avea 10 ani. Bunicul ... (vezi toată discuția)
''refugiati basarabia'' manuellasalu manuellasalu bunicul meu murind in razboi bunica mea a fost nevoita sa plece din basarabia ia fost luata casa si averea confiscata . as dori sa stiu eu fiind nepoata ... (vezi toată discuția)