avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... plan reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

plan reorganizare

Buna ziua,
Impotriva unor terti garanti se poate incepe demararea procedurilor judiciare de catre creditor, cand debitorul este in insolventa si s-a aprobat un plan de reorganizare, pe care il respecta?
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 00:40, 12 Iulie 2012
teoretic si Practic se poate! De regula se mai amana executarea silita a tertilor insa acesta este exceptia! Interesul creditorului este sa isi recupereze creanta.Aveti la dispozitie o contestatie la executare in care..in functie de clauzele din contractul de garantie , puteti invoca anumite exceptii sau nulitati.(in situatia in acre nu s-a renuntat in mod expres la beneficiul de discutiune sau la beneficiul de diviziune, etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventei - executare tert garant CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Am un client care doreste sa intre in procedura insolventei, pt. a-si putea reorganiza mai eficient activitatea societatii. Clientul are ... (vezi toată discuția)
Amanare poprire calytul calytul Pot face o adresa la exectorul bancar prin care sa demonstrezez ca eu ca si girant am rate mai mari decat salariul, si sa nu-mi puna poprire pe salar.? Conform? (vezi toată discuția)
Garantii debitorului falit Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre executarea silita a garantilor debitorului impotriva caruia s-a declansat procedura insolventei? Si in general despre recuperarea de ... (vezi toată discuția)