avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit foaie parcurs
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

foaie parcurs

Pentru o masina - inregistrata la o societate comerciala - care transporta marfa
trebuie completata foaia de parcurs ? Mentionez ca societatea este platitoare de impozit pe profit si foloseste masina doar pentru firma .
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 12:38, 26 Iunie 2012
Este important sa fie completata foaia de parcurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordine de deplasare emil perpelea emil perpelea Buna ziua! Daca Dir. de vanzari foloseste masina de la firma, in interes de serviciu, fara sa i se acorde diurna (pleaca si vine in aceiasi zi, local sau in ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru masina niko79 niko79 Buna ziua! Tin contabilitatea unui SRL si ma intereseaza daca se poate incheia un contract de comodat pentru masina intre administrator (asociat unic), in ... (vezi toată discuția)
Transport jenicaprod jenicaprod Am cumparat o dubita, dar nu am facut actele cu firma respectiva. Daca fac un transport pe numele firmei mele si ma opreste politia care constata ca masina nu ... (vezi toată discuția)