avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transport

Am cumparat o dubita, dar nu am facut actele cu firma respectiva. Daca fac un transport pe numele firmei mele si ma opreste politia care constata ca masina nu este a firmei mele, in schimb am acte ca marfa transportata imi apartine, ce sanctiuni pot primi?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:10, 26 Mai 2015
Buna ziua,
Daca aveti acte pe marfa nu aveti de ce sa fiti sanctionat.
Multumesc frumos, dar mai am o intrebare: trebuie completata foaie de parcurs in conditiile in care nu decontez nici o cheltuiala pe firma sau este suficient un ordin de deplasare semnat si stampilat de administrator?
Da, trebuie completata foaia de parcurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordine de deplasare emil perpelea emil perpelea Buna ziua! Daca Dir. de vanzari foloseste masina de la firma, in interes de serviciu, fara sa i se acorde diurna (pleaca si vine in aceiasi zi, local sau in ... (vezi toată discuția)
Foile de parcurs, obligatorii sau nu? iuli-ana iuli-ana conform og 195/2002 aprobata prin legea 49/2006 foile de parcurs erau obligatorii pentru persoanele juridice dar prin ordiunul 69/20.08.2007 a fost abrogat ... (vezi toată discuția)
Diurna, cheltuieli transport, cazare DanielBa DanielBa La multi ani, tuturor! As vrea sa stiu daca, in cadrul unui ONG fara salariati, in situatia unor deplasari, se poate deconta diurna, cazarea si ... (vezi toată discuția)