Buna ziua!
Daca Dir. de vanzari foloseste masina de la firma, in interes de serviciu, fara sa i se acorde diurna (pleaca si vine in aceiasi zi, local sau in afara localitatii), nu cheltuie nimic, benzina alimenteaza cu cardul de benzina al firmei... deci nu are cheltuieli, trebuie sa mai completeze „Ordinul de deplasare„ sau ii trebuie numai „Foaia de parcurs„?
Masina ii este incredintata de societate prin P. V. si o foloseste doar in interes de serviciu cu deducere 100% .
Întrebarea de fapt este, ce acte pt. deplasare trebuiesc
completate in aceasta situatie?
Multumesc.
Reiese din ordinul 3512/2008 care reglementeaza modalitatea de folosire/completare a documentelor coroborat si cu codul fiscal si normele de aplicare, ce au incidenta asupra tratamentului fiscal aplicat sumelor inscrise in aceste documente..
Multumesc mult.
Probabil ,acelasi lucru este valabil si pentru soferii pe masinile care transporta marfa si care se intorc la firma in aceeasi zi (fara diurna si fara cazare).
Cheltuieli transport
breman
Sunt PFA si ma ocup cu comert, iar transportul mi-l fac singur cu masina personala. Cum pot sa-mi scot cheltuielile de transport? Am inteles ca bonul de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.