avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interdictie 5 ani - Italia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie 5 ani - Italia

buna ziua,
am fost plecat ceva timp in italia, am muncit fara contract de munca, iar carabinierii mi au aplicat sanctiunea de a mai intra in italia pe o perioada de 5 ani. sotia, desi a revenit odata cu mine in tara, ea urmeaza sa se reintoarca in italia unde va si naste primul nostru copil, doresc sa mi se ridice interdictia sau reducerea acestui termen, insa nu stiu care este procedura in acest caz. cu siguranta, va trebui sa ma adresez ambasadei romaniei in italia, dar cum urmeaza sa procedez? va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cum pot ajunge acasa in romania cu copilul daca el nu este de acord? Beatrice85 Beatrice85 Buna ziua, Am o mare raguminte daca ati putea sa ma ajutati cum sa fac in urmatoarea problema:sunt casatorita de 3 ani si in urma cu 2 ani am plecat dupa ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac pentru a reinnoi un document de identitate sau pasaportul? Vasy1970 Vasy1970 Sunt rezident in Italia . Sunt divortat, dar nu am certficatul de divort. Am documentele romanesti scazute si nu am nici certificat de nastere . (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu copil nascut in afara paunlaura paunlaura buna ziua am un copil nascut in belgia, cu care am revenit in tara. formalitatile de obtinere a certificatului de nastere dureaza foarte mult. noi , ... (vezi toată discuția)